These cookies are essential in helping you to make use of the features and services we offer on our website. Without these cookies, the services you want to use cannot be provided. These cookies do not gather information about you that could be used to identify you, and they do not monitor or remember where you have been on the internet.
Ajax-loader
Drugi recept

Sv. Martinska guska sa crvenim kupusem

Teškoča: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Vrijeme pripreme: 1minuta , Vrijeme za kuhanje: 3sata 0minuta
Ukupno vrijeme: 3sata 1minuta , posluživanje jela

0 Kalorije, 0.0g Šeceri, 0.0g Masnoča, 0.0g Proteini

Dodaj na Pinterest

Priprema

Očistite gusku i odaberite njezine iznutrice i oprati je. U zglobovima morate odrezati krila, vrat i višak mosnoće.Slani sve dobro i dodaj kim (unutra guske isto). Očistite kapulu i izrezati na komade. Jabuka isto očistite i očistite od kore i sjemena. Tri jabuke izezati na srednje komade kao kapulu. Promješajte jabuka, kapuli i peršin i stavite u gusku. Što ostane stavi oko guske i na nadjev stavite ostatke (krila, organa, vrata). Pokrijte gusku folijom ili poklopcem od pečenje i pećite dva sata na 180-200° C. Kad sa guska peče, lagano proboli gusku nekoliko rupama od vilice. Nakon dva sata izvadite foliju ili poklopac i završite pečenje.
U međuvremenu, kad je guska u pećnici, narezajte kupus i dodajte četvrte jabuko. Ulijte vino i malo vode. Stavi sol i kim. Kad je kupus mekan stavi sol i kim za okus. Kao privitak može bit knedle.

sikorova.dorota

2009-11-09, Recept posjećen: 13425x

Gluten-free breakfast – the hardest meal of the day?

Gluten-free breakfast – the hardest meal of the day?

When I was first told that I shouldn’t be eating gluten, the meal I had the most difficulty with was breakf...
Gluten-free breakfast

Gluten-free breakfast

When I was first told that I shouldn’t be eating gluten, the meal I had the most difficulty with was breakf...
Sv. Martinska guska sa crvenim kupusem

Sv. Martinska guska sa crvenim kupusem

Očistite gusku i odaberite njezine iznutrice i oprati je. U zglobovima morate odrezati krila, vrat i višak ...

Pogledaj sve slične recepte Sv. Martinska guska sa crvenim kupusem Link-arrow

Dodaj kritiku
Dodaj komentar

Facebook komentari